donderdag 14 juli 2011

Which is tastier?

En we hebben een nieuw onderdeel van onze blog genaamd: ‘Which is tastier?''. Bij dit onderdeel maken we twee producten (eten) die tegen elkaar gaan strijden. Vervolgens testen we het bij ons publiek. Het publiek probeert te raden wat voor een product het is, welke smaak het is, beoordelen het met een cijfer en schrijven een review over het product. Als de test is afgelopen controleren wij alles na en komen tot een uitslag welk product de winnaar is van de tweestrijd. We plaatsen het winnende recept dan op onze blog zodat jullie het ook zelf kunnen maken.
In de eerste tweestrijd stellen wij jullie deze twee heerlijke smoothies voor. Aan de linkerkant zie je de smaak Appel-kaneel en aan de rechterkant Appeltaart. We zijn benieuwd wie van deze twee verrukkelijke smoothies de tweestrijd gaat winnen!







































De twee smoothies lagen erg dicht bij elkaar, maar de ''Appel kaneel'' heeft toch nog gewonnen met 0,3 punten meer! Iedereen vondt ze niet veel verschillen van elkaar, maar toch als je wist welke smaak het was en goed proefte, kon je de verschillen merken.


Zelf vinden wij deze smoothies niet echt geschikt voor de zomer, maar meer voor de herfst/winter. Voor de zomer moet je natuurlijk de lekkerste, fruitigste en fleurigste smoothies nemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten