maandag 4 juli 2011

Column: It’s important to be happy, because…

Eindelijk! Hoe lang hebben we er wel niet op zitten wachten.. De school is uit! Heerlijk genieten van de zomervakantie. En dat is natuurlijk zeker een reden om blij te zijn, want wie is er nou niet blij om te genieten van het mooie weer, liggen op het strand, zwemmen in de zee en gezellig met vrienden of familie op vakantie te gaan. In één woord GENIETEN! Je hebt eindelijk tijd voor leuke dingen of je geniet juist van alle rust om je heen.

Het allerleukste wat wij ervan vinden is dat je geen verplichtingen meer hebt. School is voorbij, dus geen huiswerk meer of stomme verslagen maken.. Nee, je bent er gewoon helemaal van verlost! Heerlijk uitslapen, ook al is dat misschien zonde van je dag, maar toch.. Het is heerlijk om dat een paar weken te doen, zodat je helemaal bij kan komen van alle stress op school.

Voor sommige geld dat misschien niet, want die hebben gesolliciteerd voor een vakantiebaantje. Aan diegene geven wij echt onze complimenten. Bijverdienen in de vakantie is natuurlijk heel erg handig, zeker als je wat geld te kort komt. Maar, wij vinden wel dat je moet kiezen voor een leuk baantje, iets wat je interesseert en waar je lol mee hebt. Hoe meer lol, hoe beter je je werk doet en hoe gezelliger het is!

Zwemmen in de zee, liggen op het strand, heerlijk bruin worden. Wij krijgen er meteen een blij gevoel van! Dat is nou precies wat wij bedoelen met vakantie. Actief bezig zijn in het water en ook nog eens lekker uitrusten op je badhanddoek in de zon en ondertussen een lekker kleurtje krijgen.


Wat vinden jullie nou typisch: ''Zomer''? En wat doen jullie om je te vermaken in de zomervakantie? Vertel het ons via deze post!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten