dinsdag 19 juli 2011

Geluk 4U & Liefde 4U


Elke maand plaatsen we twee uitspraken die gaan over geluk en de liefde. Deze twee uitspraken zijn van bekende mensen die hopen je aan het denken te zetten en hier iets mee zult doen om zo je gedachten ergens anders op te zetten en je leven te verbeteren.


Geluk 4U: ''Geluk zit in kleine dingen, dat is mijn levensmotto.'' Meike Hurts
Liefde 4U: ''Liefde is iemand die je helpt en steunt, en je waarschuwt wanneer je een verkeerde beslissing neemt.'' Thora Birch

Wij vinden dit beiden mooi uitspraken. Geluk moet je overal in kunnen vinden. Het gaat niet altijd om het winnen van een loterij of van een wedstrijd. Ook al is het winnen van een prijs erg leuk. Mensen een plezier doen geeft hun een plezier, waardoor jij jezelf beter gaat voelen. Hoe méér jij uitstraalt hoe gelukkiger jij je van binnen voelt, hoe meer geluk je zult krijgen!

De uitspraak van de liefde klopt ook helemaal, maar dat is natuurlijk niet alles. Liefde is ook dat je met elkaar plezier kunt hebben, om elkaar kunt lachen. Je elkaar helpt in goede en in slechte tijden en vooral het alle belangrijkste dat je om elkaar geeft.

Wat vinden jullie van deze uitspraken? Hebben jullie deze uitspraken al vaker gehoord? Vertel het ons in een reactie onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten