donderdag 14 juli 2011

Column: It's important to be happy, because...

Zittend op de bank, achter je laptop, kijkend door het raam naar de regen, die buiten met bakken naar beneden valt… Deze paar dagen wordt er alleen maar de hele dag regen voorspelt. Je kan dus niet meer heerlijk naar het strand om een lekker bruin kleurtje te krijgen. Nee, alleen maar binnen zitten en je te zitten vervelen en zitten te wachten totdat de regen voorbij is. WAKE UP! Als het regent kun je, je ook vermaken.
Nodig wat vriendinnen uit en hou een film marathon, ga gezellig met z’n alle bij elkaar zitten en kijk je favoriete films. Je kunt ook met hun leuke spelletjes binnen gaan spelen, zeker gezellig om een keer lekker bij te kletsen. Hou je van koken? Bak met je vriendinnen heerlijke muffins of koekjes die je daarna lekker op kan eten.
Er zijn natuurlijk ook heel veel binnen activiteiten waar je heen kan gaan. Ga naar de dichtstbijzijnde binnenzwembad en leef je daar uit met de leukste glijbanen, wildwaterbanen en de heerlijke sauna’s. Daag je vrienden uit en ga karten of lasergamen. Of ga eens gezellig met je familie naar de film.
Er is dus genoeg te doen met dit slechte weer. Je hoeft dus echt niet de hele dag achter de laptop te zitten. Nodig je vriendinnen uit en ga wat leukst doen!
Maar word je helemaal gestrest van dit weer en wil je je even goed uitleven? Ga dan gewoon met dit weer naar buiten met je vriendinnen en leef je uit in de plassen en maak de leukste foto’s! Wij durven te wedden dat het met dit weer veel gezelliger is en beter voor je sociale contacten.
En wees maar niet bang dat dit weer de heletijd blijft: want na regen komt altijd zonneschijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten