maandag 4 juli 2011

Weekly tips

Deze post gaat over handige tips die iedereen kan gebruiken. Ze zijn leuk en de kleine probleempjes kunnen zo opgelost worden. Iedere week komen er 10 handige tips aan bod die jou een handje proberen te helpen.

Tip 1: Heb je last van ringen die groen afgeven? Smeer ze in op het deel waar de huid de ring raakt met blanke nagellak. Hier door blijven ringen langer mooi en heb je aan het einde van de dag geen last meer van groene vingers.



T
ip 2:  Last van een verbrande huid en geen aftersun in huis? Smeer er yoghurt op! Dit zorgt voor verkoeling.

Tip 3: Wil je een mooie huid? Scrub dan één keer in de week je lichaam, hierdoor gaan de dode huidcellen van de huid en ontstaat er een egale, stralende huid.

Tip 4: Neem na de warme douche een koude douche, hierdoor komt de doorbloeding op gang. Dit is ook heel goed voor je haar, zo sluiten de haarschubben zich waardoor er een mooie glans ontstaat.

Tip 5: Wil je grotere en stralende ogen creëren? Smeer dan wat highlighter in de binnenste ooghoek en onder je wenkbrauwen.

Tip 6: Last van een vette of glimmende huid? Gebruik wat transparante losse poeder. Dit zorgt voor een mooie glow op je gezicht.

Tip 7: Draag je graag lipstick maar gaat het er altijd snel vanaf? Breng dan eerst een laagje lipstick aan, hap af met een tissue en breng het tweede laagje aan. Hierdoor blijft het uren zitten!

Tip 8: Last van snel brekende nagels? Zorg dan dat je meer calcium, ijzer en zink binnen krijgt. Dit zit onder andere in rauwe groenten, vers fruit en zuivel.

Tip 9: Lak je nagels nooit tot onder de nagelriem en zonder basecoat! Hierdoor kan je gele nagels krijgen. Heb je nu toch al last van gele nagels? Laat je nagels dan een paar dagen/weken met rust en lak ze niet, dan heb je zo weer mooie nagels.

Tip 10: Heb je ’s morgens altijd problemen met wat je aan moet? En haal je je hele kast dan onderste boven? Leg ’s avonds je kleding klaar voor de volgende morgen, zo kan je het snel aan doen en heb je tijd over voor andere dingen. Maar heb je dan ook geen idee wat je aan moet? Maak dan als je je verveeld een keer kleding setjes, erg leuk om te doen en de tijd vliegt voor bij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten